U PRODAJI FESTIVAL BUDALA
Festival budala, drugi album mostarske grupe Zoster, objavljen za izdavačku kuću Gramofon, može se naći u svim bolje snabdjevenim prodavnicama nosača zvuka u Mostaru, Sarajevu, Zenici, Tuzli i ostalim gradovima u BiH, kao i u Hrvatskoj. Festival budala i Zosterov prvi album Ojužilo moguće je kupiti i na Internetu.

Na albumu se nalazi dvanaest pjesama snimanih u Sarajevu od aprila do novembra prošle godine, a post produkcija albuma urađena je u njemačkom studiju Bauer. Album je krajem 2006. godine najavljen sa dva radijska singla: Na kamenu i Ko je jamio-jamio, a publika je neke od pjesama sa albuma Festival budala već imala priliku čuti na brojnim nastupima Zostera održanim u BiH, Hrvatskoj, Sloveniji i Francuskoj.
Zoster je i na drugom albumu ostao vjeran vlastitoj poetici i socijalnom angažmanu. Njihovi se stavovi najbolje reflektiraju u sloganu koji prati ovaj album: Malim lopovima skidaju glave, a velikim lopovima skidaju kape! Zosterove pjesme govore o lažnom moralu, poslijeratnoj beznadežnosti, korupciji i ostalim mračnim stranama našeg društva danas. Ono što zadivljuje jeste doza optimizma i veselja kojom zrači njihova muzika. Tekstovi pjevača Marija Knezovića su i na ovom albumu nepogrešivo duhoviti, šarmantni i nepretenciozni. Album je za Gramofon producirao mostarski multiinstrumentalista Atilla Aksoj.
Muzika sa novog albuma Zostera donosi svježinu i naročitu autentičnost na bh. muzičku scenu, a Zoster definitivno ostaje jedinstvena muzička pojava i izvan granica Bosne i Hercegovine.