BOŽO VREĆO RASPRODAO SOLO KONCERT! ZAKAZAN I DRUGI

Božo Vrećo će u subotu 7. februara održati ne jedan već dva solo koncerta kojima će promovirati svoj prvi samostalni album Moj sevdah objavljen u produkciji izdavačke kuće Gramofon.

Nakon što su tokom vikenda ulaznice za promotivni koncert Bože Vreće rasprodane, Gramofon je odlučio osim koncerta u 20.00, u Pozorištu mladih organizirati još jedan koncert – u 22.00.

Ako je suditi po činjenici da su ulaznice za koncert rasprodane sedam dana unaprijed, čini se da su ljubitelji sevdaha s nestrpljenjem očekivali Vrećin prvi samostalni album koji je producirao Edin Zubčević a snimio Eric Bajramović. Nestrpljenje pred nastup ne krije ni sam pjevač koji se na albumu Moj sevdah predstavio i kao autor dvije pjesme – Znaš li da se svakog dana molim i Lejlija, za koju je jučer objavljen i video spot.

"Oduševljen sam zbog interesa koji vlada za moj koncert. Bit će izazov održati dva solo koncerta istu večer ali sam siguran da će publika uživati u izvedbama novih pjesama", kaže Vrećo koji će na koncertima predstaviti repertoar sa albuma "Moj sevdah".

Koncerti će trajati 45 minuta, a ulaznice za drugi koncert koji će biti održan 7. februara u 22.00 u prodaji su po cijeni od 10 KM u CD-shopu Magaza. Na dan koncerta moći će se kupiti i na blagajni Pozorišta mladih.