Zoster na Metalcu – ulaznice u prodaji

U prodaji su ulaznice za veliki koncert Zostera koji će u organizaciji Gramofona biti održan na igralištu Metalac 13. juna, s početkom u 20.00.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 10 KM u prodaji su na blagajni Bosanskog kulturnog centra.replica orologi svizzeri Na dan koncerta ulaznice će koštati 12 KM i moći će se kupiti ispred Metalca.

Na koncertu će jedan od najpopularnijih poslijeratnih bh. bendova predstaviti svoj aktuelni album Srce uzavrelo koji su mediji već proglasili “malim remek-djelom” odmah po objavljivanju singlova Gavrilo, Brod koji tone i Volio sam te sa ovog albuma.

Osim pjesama sa Srca uzavrelog, Zoster će na koncertu na Metalcu predstaviti i repertoar sa prethodna tri albuma – također objavljena za izdavačku kuću Gramofon – Imači kada, Festival budala i Ojužilo.

Zoster će, sasvim je izvjesno, obradovati Sarajlije velikim koncertom na otvorenom, a uz sjajnu svirku, duhovite i lucidne tekstove, rasplesane ritmove, sjajan performans, te standardno izvrsnu produkciju Gramofona, odlična zabava na Metalcu unaprijed je zagarantirana.